• Slider Image

Zangles in Den Haag voor iedereen die een passie heeft voor zingen!

Sopraan Leonie van Veen geeft al geruime tijd met veel plezier privé zangles aan zowel beginners als gevorderden. De lessen vinden plaats in het Bezuidenhout/Den Haag ook is er de mogelijkheid om online lessen te volgen.

Plezier in het zingen en liefde voor tekst staan centraal in de lessen van Leonie.

In de lessen wordt aandacht besteed aan houding, presentatie, ademtechniek, uitspraak van verschillende talen, dictie/spraak, intonatie en zuiverheid, expressie en interpretatie van de tekst. Door te werken aan deze verschillende aspecten ontwikkel je een beter bewustzijn van je lichaam en leer je flexibel te zingen met een vrij stemgeluid. De lessen worden aangepast aan de leerling, dus heb je speciale vragen of wensen, dan is dat altijd bespreekbaar. Repertoire in overleg. Dit kan zowel klassiek, opera, lied, musical en/of pop
 zijn. Als je hulp nodig hebt bij een koorstuk of een song van je band, is dat ook mogelijk.

Zangdocent Leonie heeft ruime ervaring in het geven van zangles en het coachen van liedduo’s. Wil je samen met een pianist naar les komen of speel je zelf piano en wil je daarbij zingen? Geen probleem, neem contact op met Leonie.

Leonie studeerde aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag en aan de Dutch National Opera Academy in Amsterdam. Naast het lesgeven heeft ze een actieve concertpraktijk. Ze is regelmatig te zien in verschillende operaproducties en treedt op als concertzangeres met verschillende koren in binnen en buitenland.


Voor meer informatie over de lessen kunt u per e-mail contact opnemen met Leonie van Veen of ga naar www.vivaldimusiclessons.nl.


Leonie is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Zangpedagogen NVZ, de beroepsvereniging voor zangpedagogen.